Univé bromfietsverzekering

De voordelen van een Univé bromfietsverzekering

Veel scooters en bromfiets bezitters hebben hun verzekering afgesloten bij Univé. Waarom zoveel mensen hun scooterverzekering bij Univé afsluiten zal je hieronder bij de uitgebreide informatie lezen.

Algemene informatie over Univé
Univé is een verzekeringsmaatschappij zonder winstoogmerk, waardoor de premies voor onder andere een bromfietsverzekering erg laag uitvallen. Daarnaast handelen ze schade snel af, en zijn ze zeer klantvriendelijk.

De voordelen van een Univé bromfietsverzekering

De bromfietsverzekering van Univé heeft vele voordelen tegenover andere bromfietsverzekeringen van andere verzekeringsmaatschappijen. De meest belangrijke voordelen van deze verzekering zijn:

– Je begint met  50% no-claim korting!
– Een aanvullende ongevallen opzittendenverzekering voor de bestuurder en de passagier.
– Mogelijkheid voor deskundige juridische bijstand bij een juridisch conflict met betrekking tot je brommer
– Mogelijkheid voor de haal- en brengservice van Univé als u bij pech onderweg in Nederland niet verder kunt met je brommer.
– Een eventuele schade wordt heel snel en ook online geregeld!
– Elk jaar korting via het premie voordeel plan!

Premie berekenen
Bereken binnen 5 minuten de maandelijkse premie voor de scooterverzekering met behulp van de handige tool die Univé op hun website heeft staan. Na het berekenen van je premie, kan je de verzekering direct afsluiten. Je bent verzekerd wanneer je de online bevestiging van de voorlopige dekking hebt ontvangen.

Hoe denkt Univé over opgevoerde scooters
Univé meld heel duidelijk dat wanneer je, een ongeluk veroorzaakt met een opgevoerde scooter zei de schade niet zullen betalen en deze op jouw kunnen verhalen.

 

scooter verzekeringen